Har du optimalisert dine sosiale kanaler?

Det er ingen hemmelighet at bruken av sosiale medier har blitt en del av de flestes hverdag, men er du bevist på hvordan sosiale medier brukes, og hvilke påvirkningskraft du har i de ulike kanalene? 

Jeg hjelper deg med å optimalisere og effektivisere dine sosiale medier. Ved å jobbe strategisk vil du bedre dine resultater, og sammen skal vi jobbe for å gjøre din bedrift mer synlig og gi mer verdi i sosiale medier.

For å drive god business er du avhengig av å treffe dine potensielle kunder der de er!

Det er ingen hemmelighet at sosiale medier har kommet for å bli, og det å ha en synlig profil i ulike sosiale kanaler kan være en gullgruve for mange bedrifter -men hvor skal man starte? 

Hvordan lager vi innhold, og hvordan treffer vi våre potensielle kunder?

Algoritmer i stadig endring, nye trender, og stadig flere sosiale medier. Må man være synlig i alle kanaler? Og må man danse på Tiktok for å oppnå suksess? 
I tillegg til de mange spørsmålene som dukker opp, blir mange overveldet over tiden som kreves for å lage innhold, være aktiv og holde seg oppdatert.  

Jeg vil være din mentor, og sparringpartner -sammen lager vi planer og diskuterer innhold til dine kanaler. Jeg kan også bidra med innholdsproduksjon, eller jeg kan ta over dine sosiale kanaler så du slipper å tenke på det. 

Sammen finner vi en løsning som passer deg og din bedrift. 


Innholdsstrategi

Hvor og når bør du publisere innhold -og hva bør du publisere? 

Jeg blir din sparringspartner, og sammen lager vi en månedsplan for hva -og hvordan du bør publisere i dine sosiale kanaler for å nå dine potensielle kunder.

Innholdsproduksjon

Å lage godt innhold handler ikke lenger om å ta gode bilder -det krever også at du holder deg oppdatert på trender, og følger med på hvor du kan finne dine potensielle kunder.

Jeg bistår med relevant, og godt innhold til dine  sosiale kanaler.

Drift av sosiale medier

Å være synlig i sosiale medier i dag kan være avgjørende for å hente inn potensielle kunder, men det kreves mer enn adri før å oppnå denne synligheten. Jeg tar over dine sosiale medier og står for optimalisering av kontoen, innhold og publisering.


Optimalisering av kanaler

Perfekt for deg som trenger hjelp til å sette opp nye, eller optimalisere dine eksisterende sosiale kanaler.


Influensermarkedsføring

Bruk av influensere ved markedsføring i sosiale medier kan være er gullgruve for dine bedrift. 
Jeg hjelper deg å finne gode, og relevante influensere til deg og ditt brand ut fra din målgruppe og ditt budsjett.


Veiledning i sosiale medier

Denne passer for alle -enten du er ny i gamet, eller bare trenger en oppfriskning på hva som fungerer i sosiale medier i dag.


Kursing og coaching

Ønsker du et lynkurs i sosiale medier, eller trenger du en motivator og sparringspartner? Jeg bistår og lærer bort min kunnskap.

Lag din egen hjemmeside gratis!