Din business coach

Jeg vil være ditt heiarop -jeg vil bygge deg opp, gi deg positiv energi, og dele min kunnskap med deg. 

La oss gå sammen og finne den beste løsningen for deg og din drøm. 

Jeg vet ikke om jeg skal tørre å regne på...eller si høyt hvor mange timer jeg har brukt på research -ikke bare har jeg vært innom alle internetts sider, jeg har vært der mange ganger. På de samme sidene...gjort de samme notatene, og tatt de samme skjermbildene. 

...Den evige spiralen med googling, men likevel på stedet hvil. 

Ikke gjør samme feilen som meg! Vi må disponere tiden vår på best mulig måte, og jeg har med tiden funnet mine triks for å effektivisere arbeidshverdagen -og apropos arbeidshverdag...går du med en drøm om å få til noe, så se på det som en jobb allerede nå! Lag deg en plan, og jobb mot den -sakte men sikkert.

Sammen blir vi bedre

DITT NETTVERK ER NØKKELEN TIL DIN SUKSESS

Book en gratis samtale

Vår første samtale er helt gratis -og uforpliktende. 

Første steg mot suksess er å skape gode relasjoner, men så er det jo ikke alle mennesker man kommer i kontakt med som gir den samme energien. For meg er det viktig at du føler deg trygg på å velge meg som din veileder. Og la oss være ærlig...det er jo vell så viktig at jeg føler den samme klikken i retur -Jeg ønsker å gi deg en positiv boost, så la oss ta en prat å se om vi er en god match! 

GRATIS

Oppstart

Wooooho!  Kult at vi har kommet oss til steg to -dette er gøy, og jeg gleder meg til veien videre sammen med deg! 

La oss sette oss ned med penn og papir. Idémyldre og legge en strategi for din business plan. 

Jeg har laget et arbeidshefte til deg, og sammen skal vi legge en plan for hvordan du kan legge opp veien videre for å komme i gang med din bedrift. 

45 minutter à 1200kr

veien videre

Idéen er satt, og nå er det på tide å jobbe mot veien videre. 

Vi jobber med forretningsplan og valg av foretaksmodell. Samtidig setter vi opp sosiale medier, og planlegger oppstart av bedriften.

Det vil naturligvis være ulike behover for veiledning og oppfølging under denne prosessen, så vi finner en pakkepris som passer best til deg ditt behov. 

 45 minutter à 1200kr

Har du allerede en bedrift, men savner en som kan  gi deg litt ekstra motivasjon?

Vi trenger alle en motivator, og en som kan gi et ekstra dytt de dagene man selv kjenner seg litt lei. For ikke å snakke om idémyldring! Kraften av å bruke hverandre er uvurderlig -drodle sammen, legge planer, utvikle idéer eller bare ha en dele litt frustrasjon med. 

Det kan være for deg som sitter på en stor bedrift, deg som er daglig leder for et team, eller deg som sitter å styrer skuten alene. 

Sammen blir vi så mye bedre!

Lag din egen hjemmeside gratis!